Cautare

4058 de rezultate pentru "gigi radoi strada evlia celebi timisoara" (3.96 secunde)
Gigi Becali nu poate pleca deocamdata la Bruxelles pentru ca are interdictie sa paraseasca tara, in dosarul in care care e acuzat de lipsire de libertate.
De la "povestea" Mitu si pana la interventia sefului ITM Constanta, Florian Constantin, mai trebuie precizat si faptul ca "in schema" apare si un alt pedelist - Gigi Chiru.
Gigi Becali crede ca Johannis este mult prea prezent pe ecranele televizoarele, dar in acelasi timp ii da credit lui Lucian Croitoru pentru a fi un bun prim-ministru. ... Aceasta este parerea lui Gigi Becali, candidat la presedintia Romaniei, despre disputa legata de desemnarea premierului Romaniei.
'Otevistul Dan Diaconescu pune in scena un model deja brevetat de magnatul Gigi Becali, personaj care a ajuns in Parlamentul European dupa ce a fost arestat de DNA, dar, patronul de televiziune trebuie sa stie ca popularitatea castigata in acest fel dispare repede si alegerile sunt inca departe, avertizeaza sociologul Mircea Kivu (foto), citat de Inpolitics.
Analistul politic Dan Petre considera ca alianta dintre Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor este cel mai bun exemplu in acest sens: ... In prima instanta Gigi Becali a cautat o alianta cu PDL, dar a fost respins de greii partidului.
Ce sanse credeti ca are Gigi Becali sa obtina un mandat de parlamentar, in viitoarea legislatura? In total, 55% dintre repondenti considera ca Gigi Becali are sanse mari sa castige mandatul de parlamentar, opinie motivata astfel :
Firma Arcom Bucuresti, controlata de Gigi Becali, vrea sa dezvolte mai multe proiecte, precum un ansamblu rezidential sau un complex comercial de tip Dragonul Rosu, dar asteapta normele pentru finantarea constructiilor prin Prima Casa si dezghetarea creditarii.
Adevarul scrie ca Gigi Becali ar putea ramane fara Palat. ... Finantatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, are din nou probleme cu Fiscul.
Gigi Becali face anuntul zilei: ... Este vorba despre achizitia unui avion si unui elicopter, pe care le va opera in regim de taxi aerian alaturi de o a treia aeronava, care va fi cumparata de Gigi Becali.
Iisus a devenit un complice la gainariile lui Gigi Becali Mircea Dinescu, realizatorul emisiunii "Politica si delicateturi" de la Realitatea TV, invitat in emisiunea Prime Time News, nu a avut cuvinte de lauda despre solutionarea Dosarului Valiza in care Gigi Becali a fost achitat.
Gigi a ales deja INLOCUITORULpentru Ilie Stan, insa va ramane cu ochii in soare!
Alexandru Tudor, Aurel Onita, Eduard Dumitrescu ________________________________________ Gigi Becali si-a motivat jucatorii inainte de meciul cu "U" Cluj spunandu-le ca partida are o miza imensa.
Gigi Becali a fost condamnat, luni, la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul sechestrarii de persoane. ... Imediat dupa aflarea sentintei in "Dosarul sechestrarii", Gigi Becali a facut o declaratie extrem de socanta.
Becali a facut scandal in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si a parasit sala Gigi Becali s-a prezentat in aceasta dimineata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde se judeca "Dosarul Terenurilor MApN".
Reactia presei internationale DUPA CONDAMNAREA LUI GIGI BECALI Vestea condamnarii lui Gigi Becali a starnit atentia jurnalistilor din intreaga lume. ... The Independent ii face lui Gigi Becali un portret din elemente contradictorii:
Gigi Becali a cerut eliberarea din inchisoare! ... Gigi Becali solicita din nou eliberarea din inchisoare. ... In alta ordine de idei, 11 calugari de la Athos au mers astazi la Penitenciarul Jilava si au cerut sa tina slujba de Rusalii pentru Gigi Becali.
Acestea sunt concluziile examenului RMN efectuat de Gigi Becali. ... Vladimir Ciurea, carea a fost solicitat de familie lui Gigi Becali sa se pronunte in acest caz, a spus ca "interventia se poate realiza in Romania, in centre medicale din reteaua publica sau privata, care au sectii de neurochirurgie".
Este vorba, desigur, despre echipa formata din actorul Marius Manole si coregrafa Olesea Nespeac, al caror dans a fost deschis de catre marele dansator Gigi Caciuleanu.
S-a zis de atatea milioane de ori ca promovarea imaginii lui Gigi Becali este un rau pe care ni-l facem constient, ca natiune romana. ... - legate de inaugurarea bisericii de la Vadu Rosca de catre Gigi Becali.
Unde Gigi Becali este Dumnezeu pe pamant, unde Gigi Becali va ajunge in Parlamentul Romaniei, tara unde Gigi Becali porunceste si ceilalti, toti, il asculta. ... Unde, cu repetitie, Gigi Becali este model de urmat si formator de opinie, cu sanse reale de a ajunge in Parlamentul European.
google-analytics.com